En ookkaa nytten vähään aikaan lisänny mitän kirjoitusta tänne Nipsusta eli  Sulosta. Hengissä ollaan siis vielä ja poniki tuolla tallissa syö varmaan tällä hetkellä. Oltiin tossa Roosan kanssa 4-5.10.2008 Sulolla yötä :D Nukuttiin siellä karsinan vieressä sellasen n. 30cm heinäkasan päällä. Kiva yö oli ei siinä mitään eikä edes kylmä ainakaa mulla tullut. Sitte sunnuntaina heti aamulla joskus 10 aikaa joku tunnin maasto. Maanantaina ei tallille mentykkää koska vapaa päivä. Ollaan muuten sovittu Nooran ja Roosan kanssa että sinne viedään joku laatikko missä pidetään kaikkii meijän varusteita. Ollaan myös tehty lukujärjestys ja se on tälläinen :

MA: VAPAA

TI: JUMPPA TUNTI

KE: VAPAA

TO: ESTEET

PE: MAASTO TAI KOULU

LA: MAASTO TAI ESTEET

SU:  MAASTO TAI JUMPPA

Eli kaksi kertaa pitäis maastoon lähtee vaikka tossa onkin kolme, mutta tossa on aina et esim. pe mennää maastoon tai kouluu.

Olin tallilla serkkuni kanssa jolla on oma hevonen suomenhevos ruuna Remppu 2½ vuotta vanha. Hän osaa siis vähän kouluttaakin hevosia yms. Sulo oli kiltisti vaikka maastossa sillon oli vähän viiro, mutta se on hänen tapaistaan =P Ei sitten olla oltukkaa tallilla täl viikolla kun kerran ku ei vaan yksin kertaisesti aika riitä kouluun, kotii ja tallille. Mutta yritetään ainaki viimeistään mennä sitte ku suitset ja loimi saapuu nii kokeilee niitä. Ja kyllä sillä nytten pitäis joku päivä tehä pitkä maastolenkki tai joku tunnin este tunti ku ei oo viikkoon oikee mitään tehty.