Miettii, mistä ollaan vuosi sitten lähdetty ja miettii tasoamme nyt. Aika huima kehitys.

Ennen emme voineet edes kuvitellakkaan, että taluttaisimme ponia, nyt voimme taluttaa ilman mitään kommervenkkejä. Ennen emme pysyneet selässä kun ratsastimme, nyt pysymme. =)

Tänään otimme hiukan koulua, harjoiteltiin raviympyröitä ja voltteja. Uudet varusteet käydään ostamassa mahd. ensi viikolla jo =) Maastoon kaiketi heti huomenna.

Sulon viralliset hoitajat: Vilma, Noora ja Roosa

Ollaan otettu siis iso harppaus eteenpäin ja nytten Sulo ei tee pahaa edes kärpäsellekkään, paitsi siellä vähän pukkittaa ja laukassa kiihdyttää =D Mitäs Vilma ja Roosa on sillä nytten jotain 30cm hypännykki ja huomenna siis maastoon ekaa kertaa =) Maasto runtsaa ollaan kyllä vedetty käynnissä, mutta se onkin sitten aitauksen puolella. Esteitten välissä Sulo nostaa laukan vaikka ei edes pohkeita anna. Poni on kyllä niin paras nykyää ku ei se edes laukassa enää hirveesti vedä päätä alas mitä se teki viel kuukaus sitte.  Nytten Sulo on Vilma 1/4 , Nooran 1/4 Roosan 1/4 ja Tuulan 1/4. Me kolme ollaan niinku vähän koulutettu ja Noora toimii mun ja Roosan ratsastuksen "opettajana". Vilma on varmaa sen uskalliain hoitaja ja ratsastaja kun uskaltaa varmaa jo vikeltää :P Roosa toimii vain sen hoitaja ja ratsastaja. Ilman Vilmaa ei sillä olis varmaa vuos sitte alotettu ratsastamistä, koska Vilma otti Roosaa niskasta kiinni ja heitti selkään ja otti narun ja talutti. ISO KIITOS KUULUU SILTI TUULALLE, KOSKA ILMAN HÄNTÄ EMME RATSASTAISI TAI PÄÄSISI MAASTOON. Kiitos!

1958092.jpg 

Vilma ja Sulo päässeet ratsastamaan :P (vilmalla nooran vanha kypärä siksi vähän iso)

lisää kuvia myöhemmin kun kuvagalleria toimisi ja kuvia otettaisiin!